Arnavutköy Söz masa konsepti

Arnavutköy Söz masa konsepti

Söz masa konsepti

İstanbul nişan organizasyonu

Arnavutköy Söz masa konsepti İstanbul nişan organizasyonu firmamız. Uzun zamandan bu yana organizasyon sektöründe hizmet vermektedir. Bu nedenle birbirinden şık modellerimiz ile sizlerleyiz. Söz ve nişan organizasyonu yapma planında iseniz. Uygun fiyat kaliteli hizmetin adresine hoş geldiniz. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki söz ve nişan organizasyonu yapma tarihiniz belli olduğu zaman. Vakit kaybetmeden bizleri arayabilirsiniz. Son birkaç gün kala ya da bir hafta kala böyle bir arayış içine girerseniz. Gerek model zenginliği azalmış olur gerekse doluluk zamanına göre organizasyon firmaları ile anlaşmanız biraz zor olabilir. Erken kayıt erken rezervasyon şansından faydalanın.

Söz masa konsepti

Nişan organizasyonu İstanbul

Her şeyden önemlisi İstanbul genelinde organizasyon hizmeti sunuyoruz. Fakat Bununla birlikte zaman zaman civar illere de gittiğimiz oluyor. Bunun olabilmesi için birkaç tane sebebin bir araya gelmesi gerekiyor. Birincisi seçilmiş olan konseptin müsaitlik durumu. İkincisi organizasyon tarihinin uygunluğu. Ve bununla birlikte bizim uygunluğumuz bunlar bir araya geldiğinde civar illerde kurulum yapıyoruz. Ancak Diğer taraftan İstanbul için bu şekilde çalışmıyoruz. Biraz daha esnek olabiliyoruz. Fakat yine de sizler Erken kayıt avantajını kullanın. Diğer taraftan yukarıda belirttiğimiz gibi son zamana kalındığı takdirde model zenginliği azalmış oluyor. 

Söz masa konsepti

Nişan masası dekoru İstanbul

Söz ve nişan organizasyonları genellikle aile arasında yapılmaktadır. Bunun nedeni de tanışma Faslı isteme olduğu için çekirdek aileler bulunuyor. Fakat bazı yörelerde. Söz organizasyonundan sonra geçilen nişan organizasyonu düğün salonlarında kalabalık ailelerle birlikte yapılmaktadır.Sizler de evde nişan organizasyonu yapmak gibi bir planınız var ise. Bizlere 0544 328 09 42 numaralı telefondan ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Nişan organizasyonu fiyatları

Bize en çok sorulan sorulardan bir tanesi de nişan masası kiralama fiyatları nedir? Bu soruya şu şekilde cevap verebiliriz. Öncelikle nişan konseptleri kiralama yapmadan önce modellerine göre fiyat skalası yapılmaktadır. Yaptığımız bütün modellere istiyoruz ki herkes ulaşsın. Fakat böyle bir şey mümkün olmadığı için her bütçeye göre uygun fiyatlar ayarlamaya çalışıyoruz. Örnek vermek gerekirse düşük bütçeli bir organizasyon için de nişan konseptimiz bulunmaktadır. Daha yüksek fiyatlara da nişan masası kiralama hizmeti sunuyoruz. Bu ve bunun gibi konular için 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzdan detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Nişan masası dekoru

İstanbul Söz masa konsepti

Her şeyden önce şunu belirtmek isteriz ki. Her bütçeye uygun nişan organizasyon hizmeti sunuyoruz. Örneğin düşük bütçelerle bir organizasyon hizmeti almak isterseniz piramit model dediğimiz modellerden faydalanabilirsiniz. Ancak Diğer taraftan bir defa olacak güzel fotoğraflar çekilsin güzel bir anı kalsın istiyorsanız? Size Hazeran model konseptimizi öneriyoruz. Bunun yanı sıra perde model Seven müşterilerimiz için, Koltuklu perde model dediğimiz burcu modelimiz ve bununla birlikte birkaç renkle sunum yapıyoruz. Tüm bu detaylar için bizlere 0544 328 09 42 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Söz masa konsepti Fiyatları İstanbul

Başta da belirttiğimiz gibi İstanbul içerisinde tüm ilçelerde söz ve nişan konsepti kiralama hizmeti veriyoruz. Ancak öte yandan vakit  ve imkanlar dahilinde civar illerde de nişan organizasyonları yapıyoruz. Örneğin Tekirdağ Edirne gibi Trakya Bölgesi. Veyahut Yalova Bursa tarafları da nişan konsepti kiralama hizmeti verdiğimiz yerlerdir. Uygun fiyata kaliteli hizmet arıyorsanız bizlere 0544 328 09 42 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Söz masa konsepti

Evde yapılabilecek bir nişan konsepti için getirdiğimiz ürünlerden bazıları şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Arka fon. Perde tül ya da hazeran  model olabiliyor.
  • Modeline göre çiçekleri.
  • Arka fon tülü ışıklandırması.
  • Yine modeline göre isimlerin baş harfi ya da yazılar bulunuyor.
  • Yan sütunlar.
  • Sütun üzerinde Şamdan ya da mumluklar.
  • Modeline göre koltuk sandalye olabiliyor.
  • Yine modellerine göre bazılarında sehpa bazılarında boş bırakılıyor.
  • Yüzük tepsisi yüzük kutusu.
  • Maket pasta makas.
  • Damat kahve fincan seti.

Gibi birçok seçenek ile kurulumlarımızı gerçekleştiriyoruz.  yani başka bir deyişle açıklığa kavuşturmak gerekirse Tüm bu detaylar için 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzu arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0544 328 0942
Mesaj yazabilirsiniz
Merhaba