Resim galeri

Resim galeri

Resim galeri Nişan masası ve nişan organizasyonu için size bir telefon kadar yakınız. Detaylar için 0544 328 0942 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

Resim galeri

Sabancı Beylerbeyi Polis evi

Sabancı Beylerbeyi Polis evinde kurduğumuz Pudra rengi çiçekler ile kare dekor nişan masası oldukça göz alıcı. Dilerseniz sandalye dilerseniz sandalyesiz kullanabilirsiniz.

Resim galeri

Beylikdüzü nişan masası

Beylikdüzü’ne kurduğumuz gümüş renk perde modelimiz en çok istenen modeller arasındadır. Pileksi masa ile daha’da şık oldu

Resim galeri
Piramit model nişan masası

Kare arka fon olarak kurulan piramit model genellikle oturarak program yapmak isteyenlerin tercih ettiği modeldir.

Resim galeri
Pileksi nişan masası

Geçtiğimiz yıl çokça tercih edilen model olan pileksi modelimiz, hala en çok talep edilen model olmakta.

Perde model nişan masası

Arka fonu perde olduğu zaman ön tarafa ister tel model isterseniz piramit model veya pileksi model kurulumu yapılabiliyor.

Bahçelievler nişan masası

Bahçelievler’de kurduğumuz krem perde modelimiz ışıkları ve pileksi masası ile oldukça göz alıcı oldu.

Küçükçekmece nişan organizasyonu

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde Ebru hanım ve Furkan bey için nişan masası kurulumunu gerçekleştirdik. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Yüzlerinden gülümse eksik olmasın.

Bağcılar nişan organizasyonu

Mor ve krem çiçeklerden oluşan gümüş konseptimiz Bağcılar’da Dilan hanım ve Mustafa bey için kurduk. Sizlerde bu modeli isterseniz 0544 328 0942 numaralı telefonumuzu arayabilir veya mesaj yazabilirsiniz.

Bağcılar çınar mahallesi

Çınar mahallesinde Melek hanım ve Fırat beyin nişan töreninde orkide çiçekli nişan masası kurulumunu yaptık. kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Hazeran model

Her zaman ilgi çekici olan hazeran model İstanbul içinde nişan organizasyonu yapacak müşterilerimizin hizmetinde. Farklı çiçeklerin kullanıldığı modelimizi kiralamak için 0544 328 0942 numaralı telefonumuzu aramanız yeterli olur. Elbette bir birinden şık diğer modellerimiz içinde bilgi alabilirsiniz.

Beylikdüzü Nişan organizasyonu

Mine hanım için hazeran model nişan masası kiralama hizmeti sunduk. Kendilerine ömür boyu mutluluklar dileriz. Öncelikle belirtmek isteriz ki Nişan masası kiralama hizmeti için 0544 328 0942 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

Zeytinburnu’nda bulunan polis eğitim ve kongre merkezinde beyaz farbella perde modelimizi, Berna Hanım ve Mehmet Bey için kurulumunu gerçekleştirdik. Bu vesile ile kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0544 328 0942
Mesaj yazabilirsiniz
Merhaba nasıl yardımcı olabiliriz.