Kağıthane merkez mahallesi nişan

Kağıthane merkez mahallesi nişan

Kağıthane merkez mahallesi nişan İstanbul Kağıthane ilçesinde bulunan, Merkez Mahallesi’nde Burcu Hanım için nişan organizasyonu tertip ettik. Böyle özel müstesna bir gün de bizimle çalıştıkları için Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Burcu Hanım için tasarlamış olduğumuz nişan konsepti şu şekilde oldu. Arka fonda beyaz farbela perdeleri kullandık. Ve bunun yanı sıra ön tarafında yuvarlak dekorda yeşil-beyaz çiçekleri kullandık. Yan iki sütun pleksi  üzerine 3’lü mumlukları koyduk. Ve ön tarafındaki yine pleksi masa üzerinde aksesuarları ile birlikte Çok şık bir görüntü elde ettik. 

Masa üzerinde neler var?

  • Maket pasta
  •  yüzük tepsisi
  •  Yüzük kutuları
  • Makas
  • Damat kahve fincan seti
  • Şamdan ve mumluklar 

Bu şekilde masa üzerinde olan aksesuarları tamamladık. Sizlerde farbella perde modellerimizden beğendiğiniz olduğu takdirde İstanbul’un bütün ilçelerinde kurulum hizmeti sunuyoruz. 

Kağıthane merkez mahallesi nişan
l

Nişan organizasyonu İstanbul

Evde söz ve nişan organizasyonu için bu zamana kadar yapmış olduğumuz, birçok organizasyondan edindiğimiz tecrübeler ile yolumuza devam ediyoruz. Sizler de söz ya da nişan organizasyonu yapmak isterseniz? 0 544 328 09 42 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, nişan organizasyonumuza birkaç hafta kala yer ayırtmanız, seçtiğiniz ürünü ayırmanız çok daha sağlıklı olmaktadır. Ancak öte yandan şunu belirtelim ki son dakikaya kalındığında bizim için de zor oluyor. kurulumlara gitmek. Bütün planlamalar yapılıyor sonradan değişikliğe gidildiği zaman bizde zorlanıyoruz. Bu vesileyle Belirtmek isteriz ki, mümkün olduğu kadar erken rezervasyon yaptırmanız Sizin için de iyi olur. 

Kağıthane merkez mahallesi nişan

Özel tasarım konseptler

Söz ve nişan konseptlerinde birbirinden şık modeller ile siz değerli müşterilerimize uygun fiyata kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz. İstanbul içerisinde iseniz ve nişan organizasyonu yapmak isterseniz? birbirinden şık nişan masaları kiralama hizmetimiz devam ediyor. Farklı nişan masası konseptleri için bizleri arayabilirsiniz 0 544 328 0942 numaralı telefonumuza Dilerseniz Seçtiğiniz ürünün fotoğrafını gönderirsiniz. Veyahut  tarihinizi ve ilçenizi yazdığınız takdirde, Bizim yapmış olduğumuz nişan masası konseptlerinin resimlerini atabiliriz

Kağıthane merkez mahallesi nişan
Nişan organizasyonu fiyatları

Söz ve nişan organizasyonu fiyatları modellerine göre değişiklik göstermektedir. Mümkün olduğu kadar uygun fiyata kaliteli hizmet sunma politikamız çerçevesinde, Siz değerli müşterilerimizi sıkıntıya sokmadan en güzel ve en şık modelleri sizlerin hizmetine sunuyoruz. Bu vesile ile belirtmek isteriz ki Sizlerde kaliteli hizmet almak istiyorsanız? Bayrampaşa‘daki mağazamıza bekliyoruz. 

Söz masası kiralama

Nişan ve söz masası kiralama için araştırma yapan, siz değerli evlenecek çiftlere kısaca tavsiyelerde bulunmak istiyoruz. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, çok fazlasıyla organizasyon şirketi olması sebebiyle, maalesef içimizde birçok çürük elmalar bulunmaktadır. Son dakika da gelmeyen organizasyon şirketleri ya da 50 lira 100 lira için müşterisini yarı yolda bırakan firmalar maalesef sıkça duyduğumuz haberlerden bazıları. Bu sebepten şunu belirtmek isteriz ki Çalışmak istediğiniz organizasyon firmasının Mümkünse mağazasına ofisine gidip yüz yüze görüşmeniz en sağlıklı olanıdır. Eğer mağazası Ofisi görüşecek bir mekanı yok ise bir kez daha düşünün çalışırken. Bunları belirtme sebebimiz çok sıkçatelefon alıyoruz son dakikada yarı yolda Kaldık gelin Bizim nişan organizasyonu muzu yapın diyen müşterilerimiz oluyor Elbette ki bizim de bir yere kadar gücümüz yetiyor hiç orada gidemiyoruz. Nacizane tavsiyemiz mümkün olduğu kadar ayağınızı Sağlam basın. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0544 328 0942
Mesaj yazabilirsiniz
Merhaba