Sultangazi Söz masası kiralama

Sultangazi Söz masası kiralama

Sultangazi Söz masası kiralama İstanbul genelinde söz ve nişan organizasyonu hizmetimiz devam ediyor. Yılların vermiş olduğu birikim ile siz değerli müşterilerimize en güzel şekilde hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Yani, başka bir deyişle Yaklaşık 2000’li yılların başından itibaren organizasyon sektöründe olmamız sebebiyle, Bu zamana kadar yapmış olduğumuz birçok organizasyondan edindiğimiz tecrübe ile yolumuza devam ediyoruz. 

Sultangazi Söz masası kiralama

Nişan masası fiyatları

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki. Evliliğin ilk adımı olan söz ve nişan organizasyonlarında,  bizlerde sizlerin bütçesini zorlamadan organizasyon hizmeti yapmayı sürdürüyoruz. Bu nedenle belirtmek isteriz ki, Her şeyden önce seçmiş olduğunuz ürün sizin o günkü gününüze güzellik katacaktır. O nedenle böyle özel ve müstesna bir günde biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Yani, başka bir deyişle Malum birçok merdiven altı firma organizasyon sektörüne girdi. Ve bunun neticesinde mağduriyetler de sıkça görülmeye başlandı. Ucuz işler yaptırmaya Çalışırken o gözünüzü mahvetmemenizi tavsiye ederiz. 

Sultangazi Söz masası kiralama

Nişan organizasyonu evde

Evde nişan organizasyonu yapmak isteyen siz değerli müşterilerimiz için birkaç tane tavsiyemiz olacaktır. Her şeyden önce, en önemlisi söz ve nişan organizasyonları artık sıkça evde yapılıyor. Bu nedenle Aynı şekilde organizasyon şirketleri ile anlaşırken evinizin kaçıncı katta olduğu ve asansör olup olmadığını mutlaka söylemenizi rica ediyoruz. Her şeyden önce Seçmiş olduğunuz ürün asansör olmayan binalarda en üst kata çıkamayacak kadar ağır ürünler olursa, o gün için mağduriyetler yaşanabiliyor. Sonuç olarak, özetlemek gerekirse, kısaca sıkıntı yaşamamak için bunları belirtmenizi önemle rica ediyoruz.

Söz masası kiralama
Nişan masası içeriğinde neler var?
  • Arka fon
  • Arka fon çiçeği ve ışıklandırması
  • Isimlerin baş harfi
  • Yan  iki sütun
  • Sütun üzerinde mumluklar
  • Ön masa
  • Maket pasta
  • Damat kahve fincan seti
  • Yüzük tepsisi
  • Yüzük kutuları
  • Makas

Klasik bir söz ve nişan masası kurulumu bu şekilde olmaktadır.

Söz masası kiralama
Nişan organizasyonu kiralama

Söz ve nişan organizasyonu kiralama hizmeti hemen hemen birbirine yakın hizmetlerdir. Bu nedenle onun için evinizde söz ya da nişan organizasyonu yapmak isterseniz. Bunları birbirinden bağımsız olarak düşünmeyin. Yani, başka bir deyişle öncelikle şunu belirtmek isteriz ki yapmış olduğunuz organizasyon için, anlaşmak istediğiniz firmanın mutlaka vaktiniz varsa yerine gidip görmeniz daha sağlıklı olur. Ama bir yandan da eğer bu süreçte vaktiniz yok ise WhatsApp üzerinden detayları ve Instagram üzerinden firma ile alakalı bilgiler öğrenebilirsiniz. Sonuç olarak, özetlemek gerekirse, kısaca yüz yüze görüşmek daha iyi olacaktır.

Söz masası kiralama

Örnek Bir kaç resim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0544 328 0942
Mesaj yazabilirsiniz
Merhaba